Naturalne sery wędzone

Naturalne sery wędzone

Polskie góry należą stanowczo do najpiękniejszych miejsc na Ziemi. Różnorodność przyrody, tajemniczość górskich jaskiń a także wąwozów i również niedostępność to jedynie niektóre walory tych obszarów. Jest jeszcze góralska kuchnia, niezwykle wyszukana a także oryginalna i zmysły całą gamą zapachów a także smaków. Szczególne miejsce w menu zajmują sery góralskie. Przedsiębiorstwo Marfor z Bażanowic koło Cieszyna, to 20 lat tradycji w ważeniu serów a także oscypków. Tradycyjne technologie a także metody produkcyjne oparte na starych, wypróbowanych recepturach, przekładają się na wyjątkowy smak a także aromat. W naszym asortymencie znajdują się wyrafinowane Marforki, zarówno w plastrach, jak a także różnych zalewach, kuszące wzrok a także żołądek wędzone Faruki a także Warkoczyki, i również cieszący się niesłabnącą popularnością serek Cieszynianka. Wszystkie wyrabiane ręcznie a także wędzone naturalnym dymem z drzew olchowych a także bukowych.


Ocena: 3/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Podlinkuj wpis:

Add a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *